Författarintervjuer, I media, Nyheter, solens dotter

Solens dotter uppmärksammad i media

I tisdags den 23 mars strax efter kl. 10.35 blev jag intervjuad i direktsändning i P4 Jämtland om min debutroman Solens dotter. Så om du är nyfiken på vad boken har för koppling till Jämtlands län tycker jag att du ska gå in på Sveriges Radio på nätet och lyssna på sändningen i efterhand.

Här hittar du sändningen: https://sverigesradio.se/avsnitt/1677845?fbclid=IwAR0_3zV3VLg2NXdwta845yKcOI6Fshxe6nUDY5KBjrU_MF3LdU7SIrl_-vY

Dessutom uppmärksammades boken också i en fin artikel i Tidningen Härjedalen samma dag. Artikeln är bakom betalvägg, men du som prenumererar på Tidningen Härjedalen eller någon av de andra tidningarna inom Bonnier News Local kan läsa den här: https://www.tidningenharjedalen.se/artikel/romantisk-fantasy-inspirerad-av-sonfjallet-anna-granberg-romandebuterar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s