Böcker

Solens dotter – boksläpp 27 februari!

 
Solens dotter : Första boken i Gudablod

En kvinna med hemliga förmågor.
En man med ett uppdrag.
En av dem måste dö.

Damiana tror att hon är precis som alla andra. En vanlig ung kvinna, dotter till ett bondepar i riket Gafámia. Men hon bär på hemligheter. Förmågor som skulle få henne bränd på bål om någon visste.

Sandreon är Åskgudens son och har förberetts hela livet inför mötet med Solgudens dotter. Han måste döda henne för att rädda sitt rike och återupprätta balansen.

Mötet mellan Damiana och Sandreon blir inte som någon av dem förväntat sig. De har all anledning att hata varandra men ju mer de lär känna varandra, desto svårare blir det att förneka de känslor som börjar spira.

Men profetian är tydlig. En av dem måste dö.

Solens dotter är Anna Granbergs debutroman och är en förtrollande fantasy romance om ljusets makt över mörkret.

SLÄPPS 27 FEBRUARI!

Förbeställ Solens dotter redan nu! Skicka ett meddelande direkt till författaren via e-post eller via formuläret på sidan Kontakt för att beställa ditt signerade ex, som skickas så snart boken släpps! Glöm inte att ange din adress.

Förlag: Seraf förlag
ISBN: 978-91-88487-67-4

Sagt om Solens dotter:

Jouleen Yousefi, testläsare

”Inser att jag vill läsa om den. Alltså så sjukt bra … Jag dör! Kan knappt vänta tills den kommer ut …”

Astrid Ahlberg, författare och korrekturläsare

”Vilken bok!! Fantasy med glödande het romantik och en mycket spännande handling. Till det mycket målande och skickligt beskrivna miljöer … Det kan inte bli mycket bättre, tycker jag!”

Alice Ekström, författare

”Om ni precis som jag älskar Dark prince-karaktärer, starka hjältinnor och moraliska gråzoner är det här boken för er! Och den är såå vackert skriven!