Böcker

Kommer februari 2021: Solens dotter

Min debutroman Solens dotter, en fantasy romance som är den första fristående boken i serien Gudablod, utkommer i februari 2021 på Seraf förlag.
Förlag: Seraf förlag

Noveller

Bevararna – Hälsingesagor om älvor, kanoter och magiska ting
Personer försvinner spårlöst i Hälsingland och de enda som ser kopplingen mellan de försvunna är de paranormala utredarna på den hemliga myndigheten Skuggdepartementet. Men vem – eller vad – är det som lurar i de djupa Hälsingeskogarna? Och ska utredarna hinna stoppa förövaren innan det är för sent? Min urban fantasy-novell Bevararna är med i antologin Hälsingesagor om älvor, kanoter och magiska ting. Som alla noveller i antologin utspelar den sig på en befintlig plats i Hälsingland. Alla författare har också en anknytning till landskapet.
Förlag: Litteraturföreningen Hälsingesagor i samarbete med Fåglar förlag (2020)
Köp: Beställ boken direkt från mig (OBS! Endast två ex kvar, så passa på!) eller köp i nätbokhandeln.

Ljuva toner i natten – En yngre man
Ljuva toner i natten är en feelgood/romance om musikens kraft och om hur mötet med en annan människa kan ge en tillbaka något man trott att man förlorat.
Novellen är med i antologin En yngre man.
Förlag: Joelsgården förlag (2019)
Köp: Beställ boken direkt från mig eller köp i nätbokhandeln.
Den finns också som e-bok på bl.a. Storytel.

Tomteupproret – Jul igen
Gårdstomtarna har fått nog och ställer till problem i Stockholm. Kommer de paranormala utredarna vid den hemliga myndigheten Skuggdepartementet hinna stoppa tomtarna innan julen blir förstörd? Min urban fantasy-novell Tomteupproret är med i antologin Jul igen.
Förlag: Nohiding förlag (2019)
Köp: Beställ boken direkt från mig eller köp i nätbokhandeln.

”Novellkalendern Jul igen bestod av en blandning av mys, spänning och skräck. Men alla noveller hade fantastiken gemensamt. Två av mina favoriter där blev En önskan till jul av @phoenixpatricia och Tomteupproret av @anna.m.granberg” – Sara Dalengren, författare

”Nu har jag läst din novell Tomteupproret. Den får 🎅🎅🎅🎅🎅 av tomtefar själv!” – Stefan, läsare

Marionettspelaren – Stora dockantologin
Om människor blev till marionetter i dina händer, vad skulle du göra? Min skräcknovell Marionettspelaren är en av novellerna i Stora dockantologin.
Förlag: Magic Frigren Press (2019)
Köp: Beställ boken direkt från mig (OBS! Endast ett ex kvar, så passa på!) eller köp i nätbokhandeln.

”Tycker verkligen om din novell! Spännande och mörk och den griper verkligen tag i en!” – Magic Frigren, författare

Kommer 12 september 2020: Och staden stod i brand – Höstglöd
Min dystopiska romans Och staden stod i brand kommer att publiceras i Höstglöd, en antologi fylld av varma känslor och fallna världar.
Förlag: Seraf förlag

Dikter

Rum 331 : 47 dikter
Jag medverkar med tre dikter och en sonett i Rum 331 : 47 dikter, en antologi av de studerande på Skrivarakademins skrivarlinje 2014. Sexton poeter presenterar egna dikter och en sonettkrans som de skrivit tillsammans. Med förord av poeten Anna Hallberg.
Förlag: Vulkan (2014)
Köp: Köp i nätbokhandeln eller hos Vulkan.