Mina noveller, Nyheter

Beställ Seraf förlags första bokbox med Höstglöd och bokiga överraskningar – begränsad upplaga!

Nu kan du beställa en bokbox med novellantologin Höstglöd och bokiga överraskningar (som jag nästan vågar lova höjer mysfaktorn när höstmörkret lägger sig) från Seraf förlag. Så roligt att något jag skrivit nu kommer förpackat i en bokbox! Efter att ha sett deboxings av bokboxar på Instagram känns det här som något av en milstolpe.

Höstglöd är en antologi fylld av varma känslor och fallna världar, och innehåller bland annat min dystopiska romance-novell Och staden stod i brand, och dessutom noveller av flera välkända fantastikförfattare.

View this post on Instagram

SLUT I LAGER!! Wow, stort tack för alla beställningar. Vi sålde slut på två timmar 😍🥳 Nästa box släpps den 22 augusti – då med DEN SOM FLYR VARGEN 🐺💜 . . Nu kan du boka Serafs första bokbox! 🥰 Vi har pratat om att ha boxar under en längre tid och nu kunde vi inte hålla oss längre. För vem vill inte ha en box fylld av bokiga ting? ⁠ ⁠ Boxen innehåller antologin HÖSTGLÖD och såklart ett gäng bokrelaterade överraskningar. Perfekt för det kommande höstrusket! 🍂⁠ ⁠ Priset är endast 299kr (inkl frakt inom Sverige). Vi har ett begränsat antal, så det är först till kvarn som gäller. ⁠ ⁠ Beställningen gör du direkt i vår splitternya webbutik på serafforlag.com/webbutik ⁠🌟 Du hittar förstås en smidig länk in dit i vår profil 👉🏻 @seraf_forlag ⁠ ⁠ Boxen skickas ut i mitten av september 💜⁠ ⁠ *Du kan beställa även från Finland, Norge och Danmark men då tillkommer frakt på 120kr.

A post shared by Seraf Förlag (@seraf_forlag) on