Skrivtips

Mina skrivtips: Write here write now!

Write here, write now! Öppna anteckningsboken och sätt pennan mot pappret. Första sidan bara väntar på att bli skriven.

Mitt första skrivtips är också ett av de viktigaste: Skriv här, skriv nu! För det kommer aldrig en bättre plats eller en bättre tid för det. Känner du ingen inspiration? Skriv ändå. Är du för trött? Skriv ändå. Har du inte tid? Skriv ändå.

Skriv! Trots alla ”men” och ”om bara”.

Det här skrivtipset låter kanske enkelt, men det är ändå något av det absolut viktigaste jag kan råda dig till, om du drömmer om att skriva den där boken. För om du alltid väntar på något – mer inspiration, mer energi, mer tid – kommer du att vänta för alltid och den där boken kommer aldrig att bli skriven. Och det vill du väl inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s