Mina noveller, Nyheter

Mindre än två veckor kvar tills jag gör novelldebut i Stora dockantologin

Omslagsillustrationen skapad av konstnären Mia Makila.
Omslagsillustrationen skapad av konstnären Mia Makila.

Vi har ett releasedatum! Den 21 september släpps Stora dockantologin, där min rysare Marionettspelaren är en av de utvalda novellerna. Det ska bli så spännande att få göra novelldebut i den här antologin, där flera aktuella, intressanta författare medverkar. I dag kan jag bjuda på en förhandstitt på bokens omslagsillustration, som är gjord av konstnären Mia Makila. Ni kan se mer av Mias konst på www.miamakila.com eller på Instagram https://instagram.com/miamakila

Tyvärr vet jag inte ännu vad novellantologin kommer att kosta, men om du vill beställa ett ex, meddela mig! Vill du ha den signerad går det så klart också att ordna.