Insnöad – kommer 2023!

Bokomslaget till Insnöad. En blond kvinna och en mörkhårig man i en omfamning i ett snöigt vinterlandskap. En timmerstuga och höga tallar syns i bakgrunden. Omslagets hörn dekoreras av grankvistar med röda julgranskulor i. Titeln Insnöad står i grön text och författarnamnet Anna Granberg i röd text.
Omslaget till Insnöad. Boksläpp 8 november!

När Ellies liv rasar samman känner hon att hon behöver ett miljöombyte. Hon flyr till familjens fritidshus i Härjedalen för att finna lugnet men är noga med att undvika grannen helt under tiden hon är där. När julen står för dörren börjar hon äntligen känna sig som sig själv. Tills en dag då hon möter Mattias igen.

Mattias valde att bo kvar i sitt barndomshem när hans föräldrar flyttade till Östersund. Han trivs allra bäst själv och i fritidsområdet är det sällan någon under lågsäsongen. Men så stöter han ihop med Ellie, från grannhuset. Vännen han aldrig kunnat glömma. Mattias vet inte vad som fick deras familjer att sluta prata med varandra när de var yngre, varför hon aldrig hörde av sig till honom igen.

Medan Mattias förbereder inför julfirande med släkten är Ellie fast besluten att åka tillbaka till Stockholm. De har inte träffats på femton år och kommer förmodligen aldrig att ses igen.

Men ett oväntat snöfall tvingar dem åter samman …

Insnöad är en romantisk feelgood i svensk fjällmiljö kring juletid. Det är Anna Granbergs tredje roman och den första fristående boken i trilogin Frosthjärtan.

Förlag: Seraf förlag (kommer 2023)

Bevaka boksläppet i bokhandeln

Boksläpp 8 november! Bevaka när boken släpps hos Bokus och Adlibris.

Sagt om Insnöad:

”Vilken dunderhit detta var. Jag kunde ju knappt lägga i från mig den. (…) Precis en sån där lätt och skön bok som man vill läsa eller lyssna på när man har semester.” – Jouleen, testläsare

”Satt och log stora delar av manuset bara för att det var så mysigt!” – Olivia, testläsare

”… det här är en riktigt bra bok! Mysig och spännande!” – Helena, testläsare

”… verkligen en supermysig romance!” – Gabriella, förläggare